Op weg naar een nieuw Partyflock!

Lange tijd was Partyflock zoekende, maar een fijne partner heeft mij hernieuwde hoop gegeven! Graag deel ik mijn enthousiasme en vertel jou wat er op stapel staat!

Partyflock was een tikkeltje eigenwijs, maar altijd betrouwbaar. Daarom bereiken we nog steeds 1 miljoen mensen in de kapitaalkrachtige leeftijdscategorie 18-45 jarigen. De laatste jaren bleef de positionering van het merk achter bij de techniek. Hier gaat op zeer korte termijn verandering in komen.

Partyflock blijft hét platform voor de partyminnende community. Er is immers geen enkele partij die bezoekers in staat stelt een overzicht van alle festivals en alle relevante informatie te geven. De basisfunctionaliteit verandert niet, maar al het andere des te meer. Een geheel vernieuwde site gaat op 1 mei 2017 live. De UX/UI gaat op de schop: zoeken en vinden wordt veel eenvoudiger, de huidige reclamemogelijkheden zullen grotendeels vervangen worden door andere, passendere vormen waaronder product placement.

Het nieuwe Partyflock wijzigt, door een passende look and feel, met de behoefte van de bezoekers gedurende de week en gedurende het jaar. Op maandag, dinsdag en woensdag blikken we terug op het afgelopen weekend: uitgebreide foto- en filmreportages van de festivals en een uitvoerig blog. Op woensdag en donderdag verschuift de focus naar het komende weekend. Evenementen worden uitgelicht, promo’s en teasers vertoond en uiteraard krijgt de kaartverkoop een centrale rol.
In het weekend is het áán. Dan gaat Partyflock live! Er niet bij zijn, betekent niet langer dat je iets mist.

Gedurende het aankomende festivalseizoen moeten 5 miljoen bezoekers per maand 25 miljoen pageviews gaan genereren. Vanaf 2018 gaat Partyflock internationaal. De eerste markt die we aan zullen sluiten is de Duitse markt en het jaar erop is de rest van Europa aan de beurt.

Partner van Partyflock worden?
Partyflock is een site voor ontmoetingen. Tussen gelijkgestemden die elkaar treffen, maar ook tussen mooie merken en de festivalbezoeker. Deze bezoekers zijn er al…..vertegenwoordig jij een van die mooie merken? Wij maken graag een afspraak om toe te komen lichten wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden Patrick Bunskoek, de nieuwe Manager Marketing van Partyflock patrick@partyflock.nl.

Dit bericht schreef ik voor Partyflock alwaar het werd gepubliceerd door Thomas van Gulick.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail