Links

Als je hier bent aangekomen heb je mijn site inmiddels al aardig doorgespit denk ik. Daarom sluit ik af met de promotionele uitingen. Even wat spammen voor geliefden, vrienden, mensen die ik een warm hart toedraag of sites die ik gewoon tof vind!

  • DennisvandenBroek.nl
   Hier vind je foto’s van alle reizen die ik samen met mijn man maak. Alsmede ander werk van hem.
  • Meterstandenmonitor.nl
   Of je nu geld wilt besparen of het milieu een warm hart toedraagt: zuinig met energie omgaan levert veel op! Op deze site hou ik al jaren mijn meterstanden bij en heb ik inzichtelijk waar ik kan (be)sparen.
  • OAK advocaten
   De website van mijn werkgever. OAK advocaten is gespecialiseerd in verzekeringsrecht- en aansprakelijkheidskwesties en personenschade en werkt exclusief voor verzekeraars en professionals. Bij OAK advocaten werken advocaten én experts. Hierdoor kunnen we verzekeraars en professionals volledig ontzorgen door hen een totaalpakket te bieden van onderzoek, schaderegeling en procesvoering.
  • IkBV.nl – loopbaanadvies en coaching
   Niet zo lekker in je vel wat betreft werk? Of misschien wil je gewoon eens testen wie je nu bent op de werkvloer en waar je naartoe zou kunnen groeien? Hanneke van Stigt Thans heeft mij begeleid en ik kan haar van harte aanbevelen!
  • Egmond Design
   Agnes creëert een eigen visuele identiteit die past bij uw bedrijf. Websites, webwinkels, logo’s….
  • PURE! Volunteer
   PURE! biedt duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk en stages aan in Azië. En niet heel toevallig heeft mijn vriendin Nicoline dit bedrijf opgericht.
  • Sparkle Organizing
   Effectief leren werken. Van een opgeruimd bureau tot een opgeruimde mailbox en van het onder de knie krijgen van software die je leven vereenvoudigt. Mariëlle helpt je op weg!

‘Writing is a socially acceptable form of schizophrenia’