Over Mij

Karian_MickeyMouseWhat’s in a name?
Het namenwoordenboek bracht na tweemaal doornemen nog steeds geen uitkomst en mijn ouders besloten het boekje uit wanhoop nog maar eens open te slaan. Ditmaal gelukkig wel kijkend naar de allereerste bladzijde alwaar de samensteller het opdroeg aan ‘zijn dochter Karianne’. Zo kom ik aan mijn naam.

Ik ben geboren in 1981, getrouwd en woonachtig in Harderwijk. Ik heb Toegepaste Communicatiewetenschap gestudeerd in Enschede met als master ‘Interne communicatie’. Tijdens die studie mijn minor in Australië gedaan en mijn hart verloten aan het land.

De Liefde
Voordat ik een tweede keer vertrok naar ‘Downunder’ had ik echter ook al mijn hart verloren aan een persoon: Dennis. We zijn al samen sinds 2005. Hoewel: niet officieel, want dat vond ie maar eng 😉

Werk
Ik heb ruim elf jaar gewerkt als content en office manager bij Partyflock.nl. Er is echter een beperkte houdbaarheidsdatum aan iemand in de dance. Na je 30e verschuift je interesse toch een beetje. Ik heb dus de THT-datum aardig overschreden, want op mijn 36e heb ik, met pijn in mijn hart, Partyflock verlaten. Maar door vooruit te kijken en niet achterom is er iets moois voor in de plaats gekomen: per maart 2017 werk ik als juridisch medewerker bij Assuraad Advocaten. Verzekeringen, letsel- en personenschades: een hele andere wereld waarin ik langzaamaan wegwijs wordt gemaakt door zeer leuke collega’s.

Deze site
Je vindt hier al mijn schrijfsels van pubertijd tot heden. De site is nog volop in ontwikkeling en er zullen meer stukken online verschijnen! Helaas ontbreekt het aan tijd. Door die toffe nieuwe baan 😉

‘Writing is a socially acceptable form of schizophrenia’